Aankondiging: Stille dagen

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober worden in het grootseminarie Rolduc weer stille dagen gehouden. Tijdens deze dagen van gebed en bezinning hernieuwen de priesterstudenten hun verbondenheid met de Heer, die hen tot het priesterschap roept.

Voor anderen zijn deze dagen wellicht een goede gelegenheid om te ontdekken of priester worden iets voor hen is. Voel je je aangesproken en wil jij deze dagen meemaken?

Meld je aan bij rector@remove-this.rolduc.nl en neem contact op met rector Hendriks (tel. 045-5466.810).


Herfstuitstapje

De dag na de opening van het studiejaar is het moment voor het herfstuitstapje, alhoewel het weer zeker nog niet herfstachtig is. De dag begon wat bewolkt, maar de zon kwam na een tijdje aangenaam tevoorschijn. Na de verhuizing van pater Elders naar Teteringen aan het begin van de zomer, bezochten we hem daar nu met z’n allen.

Lees verder...


Opening studiejaar 2016-2017

Donderdag 8 september, op het feest van de geboorte van Maria, werd op het seminarie het studiejaar 2016-2017 plechtig geopend. De bisschop vierde de Eucharistie met de seminariegemeenschap, die met een veertigtal studenten tot een mooie groep is uitgegroeid. 

Lees verder...


De priesteropleiding van het bisdom Roermond

Op het seminarie worden mensen tot priester gevormd. Roept God ook jou om priester te worden? Meld je aan voor een gesprek en een kennismaking.

Welkom!