Bisdomdag

Op 15 oktober 2016 vond op Rolduc een bisdomdag plaats. Een dag speciaal voor alle kerkbestuursleden en parochievrijwilligers uit het hele bisdom. Het was al heel lang geleden dat parochianen vanuit het hele bisdom voor een dergelijke gelegenheid bij elkaar waren gebracht. Ook de seminaristen van Rolduc namen aan deze dag deel.

Lees verder...


Herfstuitstapje

De dag na de opening van het studiejaar is het moment voor het herfstuitstapje, alhoewel het weer zeker nog niet herfstachtig is. De dag begon wat bewolkt, maar de zon kwam na een tijdje aangenaam tevoorschijn. Na de verhuizing van pater Elders naar Teteringen aan het begin van de zomer, bezochten we hem daar nu met z’n allen.

Lees verder...


Opening studiejaar 2016-2017

Donderdag 8 september, op het feest van de geboorte van Maria, werd op het seminarie het studiejaar 2016-2017 plechtig geopend. De bisschop vierde de Eucharistie met de seminariegemeenschap, die met een veertigtal studenten tot een mooie groep is uitgegroeid. 

Lees verder...


De priesteropleiding van het bisdom Roermond

Op het seminarie worden mensen tot priester gevormd. Roept God ook jou om priester te worden? Meld je aan voor een gesprek en een kennismaking.

Welkom!