Ontmoetingsdag priesterstudenten Nederland

Nadat deze vorig jaar was uitgevallen, vond er op zaterdag 30 september opnieuw een OPN-dag plaats. Op deze ontmoetingsdag priesterstudenten Nederland nodigt elk jaar een ander seminarie de Nederlandse priesterstudenten uit om naar hun seminarie te komen. Deze informele gelegenheid, die door de studenten zelf wordt georganiseerd, is een goed moment om de toekomstige broeders in het priesterschap goed te leren kennen.

Herfstuitstapje

Daags na de plechtige opening van het academisch jaar, trokken de seminariegemeenschappen van Rolduc en Redemptoris Mater erop uit voor het jaarlijkse herfstuitstapje, dat traditiegetrouw het nieuwe studiejaar inluidt. Voor de twee nieuwe studenten die zich kortgeleden bij ons gevoegd hebben was dit een uitgelezen moment om de seminariegemeenschappen en de seminariestaf nog beter te leren kennen.


Nieuwe telefoonnummers

Met ingang van vandaag zijn het Grootseminarie Rolduc en het Theologisch Instituut Rolduc te bereiken onder nieuwe telefoonnummers.

Het algemene nummer is voortaan: 045-2117000De priesteropleiding van het bisdom Roermond

Op het seminarie worden mensen tot priester gevormd. Roept God ook jou om priester te worden? Meld je aan voor een gesprek en een kennismaking.

Welkom!

Rector dr. L. Hendriks
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade